Jaa sisältö

Office 365:stä löytyy melkoinen kokoelma toiminnallisuuksia, jotka oikein käytettynä säästävät yrityksessäsi aikaa, helpottavat kommunikaatiota ja keventävät rutiininomaisiin tehtäviin kuluvaa aikaa.

Toiminnot yhdistyvät Office 365:n tuotteiden lisäksi myös lukemattomaan määrään Office 365:n ulkopuolisia palveluita, joilla saadaan käyttöön liiketoimintaasi hyödyttäviä ominaisuuksia.

Miten yritykseni toimintaa voisi parantaa Office 365:n avulla?

Yrityskäyttöön tarkoitettuja Office 365 -lisenssejä myydään lähes joka luukulta, mutta iso osa jälleenmyyjistä ei tarjoa asennusta, tukea ja ennen kaikkea toimivaa kokonaisratkaisua. Itse Office 365:n asentaminen ja perinteisten ohjelmistojen asentaminen sekä käyttöönotto onnistuvat liki keneltä tahansa. Jos palvelun koko potentiaali on toive ottaa täydellä teholla käyttöön, useimmat meistä tarvitsevat siihen ammattilaisen apua – joko yrityksen sisältä tai luotettavalta IT-kumppanilta.

Data Group Office 365:llä voit esimerkiksi

  • pitää yhteyttä asiakkaisiisi monipuolisilla välineillä
  • viestiä tehokkaasti yrityksesi sisällä
  • automatisoida tiedonkulkua, raportointia ja viestintää
  • parantaa tietoturvaasi oikeilla käytännöillä
  • perustaa päätöksesi reaaliaikaiseen tietoon
  • saada paikallista palvelua ja säännöllisiä kehitysideoita
  • mukauttaa ratkaisua joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja etsitään niihin parhaiten toimivat ratkaisut – tai rakennetaan sellaiset teille. Kuukaushintaisina palveluina hinnat ilman räätälöintiä alkavat 5,10 € / käyttäjä / kuukausi (Business Essentials), ja monipuolisemmat toiminnot sisältävä Business Premium 12,60€ / käyttäjä / kk.

Asiakastarinoita:

Ravimäkipalvelut Oy

"Saamme Data Groupista toimintaamme tukevan ratkaisun."

Puhdistamo - Real Foods Oy

"Valitsimme Data Groupin yhteistyökumppaniksi palveluiden kokonaisvaltaisuuden vuoksi."

Kuinka yritykseni voisi hyödyntää Office 365:ttä paremmin?

Varaa maksuton arvio, joka ei velvoita mihinkään. Saat asiantuntijan näkemyksen ja kehitysideat nykyisestä IT-ratkaisustasi.

Tilaa maksuton arvio tästä

Jaa sisältö