Lisää asiantuntija­-apua kaikista Data Group ­-liikkeistä

It-palveluiden myynti kasvaa koko ajan, sillä palvelutuotteiden ostaminen on helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Palvelut skaalautuvat niin pienille kuin suurille yrityksille.

Data Group –ketjun tuore palvelutuotteiden asiantuntija Jari Tuhkanen tuo paikallisiin liikkeisiin mukaan valtakunnallista palvelutuotteiden osaamista. Tällä halutaan varmistaa uusien palvelutuotteiden kehittäminen ja asiakaskokemuksen parantaminen.

–Valtakunnallisen ja paikallisen osaamisen yhdistämisellä saamme varsin järeän osaamisen asiakkaillemme. Ketjusta löytyy erikoisosaamista, oikeanlaisia asiantuntijoita ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin, Tuhkanen sanoo.

Matkalla pilveen? Data Group –ketju ja Microsoft tukevat siirtymistä

Pilvipalvelut kiinnostavat yhä enemmän yritysasiakkaita. IDC:n tuoreen tutkimuksen mukaan jo 58 prosenttia tutkimukseen vastanneista yrityksistä hyödynsi jotakin pilvipalvelua. Yrityksillä on kuitenkin edelleen haasteita löytää itselleen sopivin pilvipalvelu tai vaikeuksia nykyisen it-ympäristön siirtämisessä pilveen tai palveluiden yhteensovittamisessa. –Data Group –ketjun asiantuntijat ja Microsoft tukevat yhdessä asiakasta pilvisiirtymässä. Nyt saat siis entistä paremmin vastauksia pilvipalveluihin liittyviin kysymyksiin omasta DG-liikkeestäsi. Ota selvää, millaisia hyötyjä juuri sinun yrityksesi voisi saada pilvipalveluihin siirtymällä, sanoo Jari Tuhkanen.

Data Group 16.05.2016