Jaa sisältö

Asiakastietojen tietosuoja

Lähettämällä lomakkeen Data Group Finlandin tai Data Group -liikkeen internetsivustojen kautta hyväksyt, että Data Group tai Data Group -liike käsittelee tietojasi tutkimus- ja markkinointitarkoituksessa.

Data Group ja Data Group -jäsenliikkeet sitoutuvat käsittelemään tietoja luottamuksellisesti tietosuoja-asetuksen mukaisesti, ja vain tiedonkeruun alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

Voit milloin tahansa poistaa tietosi rekisteristämme laittamalla viestin osoitteeseen asiakaspalveludatagroup.fi.

------------

Data Group Finland Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Data Group Finland
Elannontie 3
01510 Vantaa

puhelin: +358 (0) 45 327 7668
Sähköposti: asiakaspalveludatagroup.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Data Groupin tai Data Group -liikkeiden liiketoiminnan analysointiin sekä palvelujen ja tuotteiden markkinointiin.

Rekisteri sisältää seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Yritys tai työnantaja
  • Tietoja markkinointitoimenpiteistä

Henkilötietojen lähteet

Rekisterin henkilötiedot kerätään rekisteröidyltä itseltään Data Group Finlandin tai Data Group -liikkeiden internetsivustoilla olevilla lomakkeilla tai muulla yhteydenotolla.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta Data Group Finlandin ja Data Group -jäsenliikkeiden ulkopuolilisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi.

Jaa sisältö